Meule van Wassens

Graag informeren wij je hierbij over de laatste ontwikkelingen rondom de restauratieplannen van onze molen. We hebben namelijk mooi nieuws:
De Meule van Wassens is een van de vijf genomineerden voor de BankGiro Loterij Molenprijs

Vereniging De Hollandsche Molen schrijft deze publieksprijs elk jaar uit om moleneigenaren in staat te stellen om belangrijke aanpassingen of restauraties aan hun molen te verrichten. Wij zijn erg blij met deze nominatie. Het draagt bij aan de benodigde middelen voor de restauratie en herbestemming.
Tussen 1 september en 1 oktober kan het publiek digitaal een stem uitbrengen. Elke stem is 1 euro waard. Bovendien maken de stemmers zelf kans op een uniek molenarrangement ter waarde van 450 euro. Op 5 oktober wordt bekend gemaakt welk initiatief de meeste stemmen heeft behaald en daarmee 95.000 euro ontvangt. De overige genomineerden krijgen een bedrag ter waarde van het aantal behaalde stemmen. Stemmen is dus de moeite waard!
Wat kun jij doen? Natuurlijk stellen wij het op prijs als jij ook stemt voor de Meule van Wassens via www.molenprijs.nl/demeulevanwassens. En als je deze oproep in jouw netwerk zou willen delen. Je kunt bijvoorbeeld de berichten op onze Facebook- en Instagrampagina liken en delen. Eigen berichten plaatsen kan ook. .
Subsidie- en fondsaanvragen De Molenprijsnominatie kan een mooie aanvulling betekenen op de middelen die we voor het herstel van de molen bij elkaar proberen te krijgen via subsidies, sponsoring en donaties. Er is geld nodig voor de restauratie maar ook voor de herbestemming als ‘zorgmolen’. Het plan is bij de molen een verkooppunt van meel- en andere streekproducten te realiseren waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt onder begeleiding kunnen werken.
Op de hoogte blijven? Ben je geïnteresseerd in de ontwikkelingen van de Meule van Wassens en wil je regelmatig een update ontvangen?

Ga dan naar demeulevanwassens.nl en meld je aan voor de nieuwsbrief.
Wij bedanken jou vast hartelijk voor je medewerking en betrokkenheid! Heb je vragen, neem dan contact op via bovenstaand telefoonnummer/e-mailadres of met een van de bestuursleden.

Met een hartelijke groet, Bestuur Stichting De Meule van Wassens, Henk Tissing, Karst Breeuwsma, Gerard de Ruiter

Sorry, comments are closed for this post.